Culligan uszodai vízkezelő berendezések

Vízkezelő berendezések és kiegészítők medencékhez és gyógyfürdőkhöz

A Culligan több mint 50 éve gyártja a legmegbízhatóbb és technológiai szempontból legkorszerűbb uszodai vízkezelő berendezéseit.

Strandok, vízi élményparkok, wellness létesítmények, szállodai vagy privát úszómedencék,  termál- vagy versenymedencék – mindegyik más és más jelleggel és műszaki igényekkel rendelkezik. A Culligan uszodai vízkezelő berendezések ezért úgy lettek megtervezve, hogy azokkal eleget tehessünk ügyfeleink legkülönbözőbb elvárásainak. Minden medencében lesz valami közös: a tökéletes víz!

A Culligan kínálata


Szeretne többet megtudni a Culligan uszodai vízkezelő berendezésekről?

Vízszűrő berendezések medencékhez

HCF Diatomaceous earth water filtration - Culligan

Kovaföldes szűrés

A Culligan Hydro-Cleer szűrői kovaföld segítségével biztosítják a medencék számára a lehető legjobb szűrést –  akár 1 mikronos részecske méretig. A kovaföld, mikroszkopikus méretű algák sejtfalaiból származó szilícium-dioxidot tartalmazó fehér por. A Hydro-cleer szűrő egységeknél a Culligan saját fejlesztésű „öntisztító elemek” technológiáját alkalmazzuk, amely segítségével csökkenthető a vízfelhasználás és a költségek.

HMS multilayer water filtration - Culligan

Multimédia szűrés

A Culligan többrétegű szűrőtechnológiája három különböző ásványi szűrő réteget alkalmaz. A rétegekre eltérő részecske méret és fajsúly jellemző. Felülről lefele haladva a szemcseméretek csökkennek. A többrétegű szűrési technológia hatékonyabb szűrést, és hosszabb szűrési ciklust biztosít, valamint kevesebb visszamosatási vizet igényel, mint a hagyományos homokszűrők.

Water filtration cartridge - Culligan

 

Szűrőbetétes szűrők

A kovaföldes és többrétegű szűrők mellett a Culligan egyszerű, gazdaságos szűrőbetétes szűrőket is kínál – ez a Filter Gard termékcsalád. Ezek menetes fedéllel és 1½ inch-es csatlakozókkal rendelkeznek. Ez az egyszerűen felszerelhető és használható Filter Gard család tökéletesen alkalmazható a kisebb medencékhez és szökőkutakhoz.

Fel

Szivattyúk úszómedencékhez

Termoplasztikus szivattyú

Különböző típusokban és méretben, előszűrővel vagy anélkül, háromfázisú és egyfázisú verzióban kapható szivattyúink a kisebb otthoni medencéktől az uszodákig, számos rendszerhez alkalmazhatóak. A termoplasztikus szivattyú nem korrodálódik, és tengervizes medencékben is használható.

Large swimming pool pump - Culligan

Nagyméretű medence szivattyúk

Teljes mértékben termoplasztikus anyagból készülnek, előszűrővel vagy anélkül. A szivattyú különböző csatlakozókkal és áramlási jellemzőkkel kapható, alkalmas nagyméretű úszómedencékhez vagy fürdőrendszerekhez. A termoplasztikus szivattyú nem korrodálódik, és tengervizes medencékben is használható.

Fel

 

Nem találta még meg, amit keres? Vagy többet szeretne megtudni?

Forduljon munkatársainkhoz még ma