Vízkezelő megoldások szállodák, középületek,  irodaépületek üzemeltetői számára


Kattintson aCulligan_plus_button gombra, és tudjon meg többet a Culligan szállodák és más épület komplexumok üzemeltetői számára kidolgozott megoldásairól


Nem találja amit keres, vagy többet szeretne megtudni?

Forduljon képviselőnkhöz még ma!
Water for Hotel and Hospitality - Culligan

Érdeklődőink számára egyedi igényeik alapján, különféle típusú és teljesítményű berendezések közül segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet. A különféle vízkezelő berendezések szükség szerint akár egymással is kombinálhatóak. A hasonló kategóriájú víztisztítók közül a nyújtott szolgáltatás minőségében, az élettartamban, a megbízhatóságban kiemelkedő berendezéseink általában 2 év garanciával rendelkeznek. A berendezések típustól függően a központi vízbemeneteli pontra, vagy akár közvetlenül a vízkivételi pontokra is telepíthetőek.


Culligan megoldások szállodák, középületek és irodaépületek üzemeltetői számára

 

A gazdaságos vízellátás minden ingatlan üzemeltető számára kulcsfontosságú.

  • Épületkomplexumok, szállodák, irodaházak, kereskedelmi létesítmények igényei: használati- és ivóvízminőség javítása, használt víz újrahasznosítása;
  • Uszodák, sportlétesítmények igényei: Speciális vízforgató és víztisztító berendezések;
  • Kisfelhasználók (éttermek, kávéházak, panziók, mosodák, benzinkutak stb.) igényei: hálózati vízminőség javításával speciális használati víz előállítása.

Víztakarékosság előnyei épület komplexumok számára

  • Energiatakarékos új építés, ill. felújítás esetén igénybe vehetőek célirányos állami / EU támogatások;
  • Környezetvédelmi (pl. BREEAM, LEED) minősítési tanúsítványok feltétel rendszereinek megfelel;
  • A létesítmény működtetése költségtakarékosabbá válik;
  • A fenntartási költségek csökkenésével az működtetés eredményessége nő;
  • Piaci versenyképesség az adott szegmensben növekszik;
  • Presztízsnövekedés (üzleti partnerek, fogyasztók, ill. a közvélemény szemében);

A létesítmény hatékony működtetése és a vezetés munkájának a megkönnyítése érdekében a Culligan teljeskörű vízkezelési megoldást biztosít Önnek – berendezéseket, vegyi anyagokat és szervíz szolgáltatást.  Mindezt egyetlen vezető beszállítótól.


Szállodai szobák

A legtöbb vendég a szállodai szobában szerzett tapasztalatai alapján dönti el, hogy ellátogat-e újra az adott szállodába. Iszik a poharakból, a folyosókon felállított jéggépekből jeget tesz az italába, és mosakszik a fürdőszobában. Fontos tehát, hogy a lakrész higiénikus legyen, az ott szolgáltatott víz pedig jó ízű.

A teljes szállodára kiterjedő központi vízkezelő rendszerek mellett a Culligan közvetlenül a vízkivételi pontokra szerelhető vízkezelő megoldásokat is nyújt.

Fel

Water treatment for hotel and hospitality industry - Glasses no spot - Culligan

Közétkeztetés és éttermek

Ha a vendég leül az asztalhoz, ő is, ön is elvárja, hogy a poharak makulátlanok, a tányérok és evőeszközök pedig foltmentesek legyenek. A Culligan vízlágyítói eltávolítják a tányérok és evőeszközök foltosodását okozó ásványi anyagokat. Emellett csökkentik a szükséges mosogatószer mennyiséget, és növelik a víz felhasználásával működő berendezések élettartamát.

A kiváló ízű étel és ital elkészítésében is rendkívül fontos szerepe van a víznek. A gőztálcáktól a kávégépig, a jég- és italautomatákig a Culligan minden igényre biztosítani tud Önnek egy vízkezelési megoldást.

Fel

Water for food and service industry - Culligan

Mosodák

A Culligan vízlágyítóinak köszönhetően a kimosott ruhák esztétikusabbak és hosszabb ideig használhatóak lesznek. Hiszen lágy víz használata mellett kevesebb mosószerre, alacsonyabb mosási hőfokra lesz szüksége, amivel energiát és pénzt spórolhat. A lágy víznek köszönhetően nem csak a berendezések élettartama növelhető jelentősen, hanem a környezetszennyezés foka is csökken.

Fel

The benefits of soft water - Culligan

Kazánház és hűtési rendszerek

A kazánok és hűtőrendszerek zökkenőmentes, hatékony működése elengedhetetlen ahhoz, hogy a létesítmény minimális fenntartási költség mellett maximális kényelmet biztosítson a benne tartózkodóknak. A Culligan vízlágyítóit, ioncserélő rendszereit és fordított ozmózisos berendezéseit, valamint vegyszereit mind úgy alakították ki, hogy biztonságos és hatékony működést biztosítsanak váratlan leállások nélkül. A Culligan teljeskörű szervíz szolgáltatási megoldásokat is kínál, hogy a Culligan vízkezelő rendszerek hosszú éveken keresztül hatékonyan és megbízhatóan működjenek.

Fel

water treamtment boiler room - Culligan

Medencék és egészség-klubok

Nemzetközileg elismert referenciáink, és különösen az Olaszország szerte telepített medencéink méltán növelik jó hírnevünket. A Culligan Piscine márkája a saját kategóriájában a legjobb medenceszűrő rendszereket, fertőtlenítőszereket és karbantartási megoldásokat kínálja a felhasználók számára.

Fel

swimming pool solutions - Culligan

Wellness-fürdők és szépségszalonok

Amennyiben létesítménye kozmetikai és fodrászati szolgáltatásokat is kínál, a vendégek magas színvonalú bőr- és hajápolásához lágy, klórmentes vízre lesz szüksége. A Culligan fodrászat és szépségszalonok számára kidolgozott kereskedelmi vízkezelő megoldásai gondoskodnak erről is!

Fel

Szennyvíz és újrahasznosított víz

A Föld édesvíz-készletek csökkenésével egyre fontosabbá válik a takarékos vízhasználat elve. Ma már általánosan elvárható az új épületek megtervezésekor vagy a régiek felújításakor, valamint üzemeltetéskor a környezetvédelmi szempontból felelősségteljes hozzáállás. Ezért egy ingatlan teljes körű vízkezelésének tervezésekor ma már érdemes megfontolni a már használt víz újrahasznosítás segítségével elérhető vízfelhasználás csökkentését is. A kezelt szennyvíz visszaforgatható és újrahasznosítható például öntözésre vagy WC-öblítésre. A környezetvédelemmel szembeni elkötelezettség nem feltétlenül teher, hiszen a hatékony vízhasználat egyben költségcsökkenéshez is vezet.

Fel

waste water solutions - Culligan

Többet szeretne megtudni? Forduljon a Culligan munkatársaihoz.