Vízkezelő megoldások kommunális vízellátáshoz

 

Egyedi igényei alapján, különféle típusú és teljesítményű berendezéseink közül segítünk kiválasztani a létesítmény számára a legmegfelelőbbet. Komplex rendszereink EU minőségi bizonyítványokkal és magyar ÁNTSZ-OTH engedélyekkel rendelkeznek. A hasonló kategóriájú vízkezelő rendszerek közül berendezéseink a nyújtott szolgáltatás minőségében, az élettartamban, a megbízhatóságban kiemelkedőek. Több egységből álló rendszereinket akár gyárilag előre összeszerelve, keretvázra rögzítve (SKID MOUNTED) is szállíthatjuk, ezzel csökkentve a helyszíni szerelési, telepítési munkálatokat és azok költségeit. Berendezéseink általában 2 év garanciával rendelkeznek. Szerviz szerződés kötése esetén rendszeres karbantartást biztosítunk.


Konténeres vízkezelő rendszerek

Komplett vízkezelő Culligan rendszereket (szűrő, lágyító, ultraszűrő, fordított ozmózis és ioncsere elvén működő technológiák stb.) állíthatunk össze konténerbe. Egyszerűen helyszínre szállítható és akár 1 nap alatt beüzemelhető.

Víz források

A Culligan vízkezelő rendszerrel kezelt nyersvíz bármely forrásból származhat:

  • fúrt kutak vize
  • felszíni vizek (folyók)
  • sótalanítással nyert tengervíz

Szűrési technológia

A saját gyártmányú szűrőtartályok gyárilag összeszerelve jelenleg a leggyorsabb szállítást, telepítést, beüzemelést teszik lehetővé.

Moduláris tervezés

A moduláris tervezésnek köszönhetően az egységek kombinálhatóak. Telepíthetők egységenként, párhuzamosan kötve (TWIN, iker), sorosan kötve (pl.OFSY) és 4 tartályos, azaz lóhere alakzatos rendszerben is. A későbbiek folyamán, esetleges kapacitás igény növekedésekor, könnyen bővíthetők.

Szűrőtöltetek széles választéka

A szűrőtöltetek különböző kombinációjával a nyersvíz mindenféle szennyeződése (arzén, ammónium, nehéz fémek, zavarosság stb.) eltávolítható. A rendszer nem igényel légbefúvást a szűrőtöltet helyrerendezéséhez és sok esetben vegyszert sem a kívánt szűrés eléréséhez.

Kattintson aCulligan_plus_button gombokra, és tudjon meg többet a kommunális vízművek számára kidolgozott vízkezelő alkalmazásainkról


Nem találja amit keres, vagy szeretne többet megtudni?

Forduljon a képviselőnkhöz még ma!
municipal drinking water solutions - Culligan

Válassza a Culligant beszállítóként regionális ivóvíz minőség javító projektekhez

 

A fúrt kútak vize, a felszíni vizek vagy akár a hálózati víz minősége is tovább javítható berendezéseink segítségével.  Megszüntethető a víz zavarossága, a kellemetlen szag, íz és szín. Eltávolíthatóak a szerves szennyeződések, vas, mangán, ammónium, nitrát, arzén és más nehézfém szennyeződések. A víz savassága semlegesíthető.

Multimédia szűrés

A multimédia szűrő berendezések állhatnak egyetlen egységből, TWIN, azaz iker rendszerben, négy tartályos (lóhere) alakzatban, de akár több egység is köthető sorban vagy párhuzamosan egymással. Ennek segítségével bármekkora vízigényt kielégíthetünk.

Az OFSY szűrőrendszer a Culligan saját fejlesztése, amely felszíni vizek kétlépcsős, komplex tisztítására alkalmas.

A Culligan saját fejlesztésű szűrőtartályai acélból készülnek, amelyek korrózió elleni védelemmel, belső (epoxi gyanta) bevonattal és szintetikus külső festéssel vannak ellátva. A kisebb szűrők tartályai üveg- és szénszállal megerősített poliészterből (FRP) készülnek, melyeket az élelmiszeriparban is kiválóan alkalmazható polietilén belső bevonattal látnak el.

A vízben lévő szennyeződések eltávolításához a szűrőásványok különböző, speciális kombinációit alkalmazzuk az igényeknek megfelelően.


Fordított ozmózis ivóvízhez

A Culligan nagy tapasztalattal rendelkezik a kutakból, felszíni vizekből, valamint a tengerből nyert víz fordított ozmózissal történő kezelésében is.

A Culligan megoldásaival biztonságos, megbízható ivóvizet állíthat elő a működtetési költségek optimalizálása mellett.

R.O. rendszereinket keretvázra szerelve szállítjuk. Ezáltal a telepítés gyors és egyszerű, és csökkenthető a helyszíni szerelési munkálatok költsége is.


Konténeres vízkezelési megoldások rendkívüli helyzetekre vagy problémás környezetbe

A Culligan vízkezelő rendszerei moduláris rendszerének köszönhetően acélkonténerbe is telepíthetőek.

A Culligan konténeres rendszerek felhasználhatósága:

  • Ivóvíz előállítás olyan helyeken, ahol vezetékes víz nem áll rendelkezésre.
  • Nagyipari létesítményeken dolgozók számára létrehozott ideiglenes telephelyek vízszükségletének a biztosítása.
  • Sürgősségi megoldás természeti katasztrófák által sújtott területeken.
  • Ideiglenes vízkezelés üzemek leállása vagy javítása idejére.
Municipal water treatments - Culligan

Nem találja amit keres, vagy további információra van szüksége?