Culligan háztartási vízszűrő, vízlágyító berendezések az Ön otthonába

Jobb minőségű víz az egész házban

Érdeklődőink számára, egyedi igényeik alapján segítünk kiválasztani a különféle típusú és teljesítményű Culligan berendezések közül a legmegfelelőbbet. A háztartási Culligan termékek a központi vízbemeneteli pontra, vagy akár közvetlenül a vízvételi pontokra (csap alá) is telepíthetőek. A vízszűrő és vízlágyító egységek szükség szerint egymással kombinálhatóak. A hasonló kategóriájú víztisztítók közül kiemelkedő minőségű berendezéseink általában 1 év garanciával rendelkeznek.

Culligan vízlágyító berendezések

Szüntesse meg a kemény víz problémáját a Culligan háztartási vízlágyító berendezéseivel!


Culligan HE - Water for homes - Culligans

Culligan HE (High Efficiency) vízlágyító

medallist - Water for homes - Culligans

Culligan Medallist vízlágyító


ÚJ!!! Avenew kompakt háztartási vízlágyító

Fel

Culligan víztisztító, vízszűrő berendezések

A vízművek ivóvíz minőségű vizet biztosítanak a fogyasztóknak, amely bármely célra felhasználható. A régebbi településeken azonban, az elöregedett csőrendszerben évek óta felhalmozódott szennyeződés, illetve csőtörések miatt, esetenként elég nagy mennyiségű fertőtlenítőszert adagolnak. Ezek kellemetlen szagot és ízt eredményezhetnek. A vízbejöveteli pontra telepíthető Medallist vízszűrők segítségével szinte minden szennyeződés (vas, mangán, ammónia stb.) eltávolítható a fúrt kút vízéből. Megszüntetik a kellemetlen szagot és ízt, eltávolítják a szintetikus mosószer, tisztítószer, növényvédő szer és klorid tartalmú vegyszerek maradványait. A Medallist vízszűrők működése teljesen automatikus.

A Culligan mosogató alá ill. a konyhapultra elhelyezhető ivóvízrendszerei finomabb ízű vizet visznek az otthonába – a szűrt ivóvíz korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll közvetlenül a csapból.

Tudjon meg többet a MEDALLIST vízszűrő családról!
total defence system - Water for homes - Culligans

Culligan Total Defence Rendszer

Upwater water dispenser - Water for homes - Culligans

Culligan Upwater vízadagoló

AC - Evo - Water for homes - Culligans

Culligan AC EVO fordított ozmózisos szűrés

Culligan AC 30 fordított ozmózisos szűrés

Tudjon meg többet a Culligan víztisztító, vízlágyító termékeiről!