Vízkezelés egészségügyi létesítmények / kórházak számára


Kattintson aCulligan_plus_button gombokra, és fedezze fel a Culligan egészségügyi létesítmények vízkezelési céljára kidolgozott megoldásait


hospital water treatments - Culligan

Egyedi igényeik alapján, különféle típusú és teljesítményű berendezések közül segítünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbbet. A különféle berendezések szükség szerint akár egymással is kombinálhatóak. A hasonló kategóriájú víztisztítók közül a nyújtott szolgáltatás minőségében, az élettartamban, a megbízhatóságban kiemelkedő berendezéseink általában 2 év garanciával rendelkeznek. A berendezések típustól függően a központi vízbemeneteli pontra, vagy akár közvetlenül a vízvételi pontokra is telepíthetőek.

Biztonságos és megbízható minőségű víz kórházak és más egészségügyi létesítmények számára

Egy kórházban számtalan célra használják a vizet – pl. gőz előállítására, fűtésre és hűtésre, orvosi műszerek sterilizálására, dialízishez stb. A vízminőség alapvető fontosságú az intézmény működtetése, a páciensek és a munkatársak biztonsága és kényelme szempontjából.

A Culligan teljeskörű vízkezelési megoldást biztosít ezeknek az intézményeknek: berendezések telepítését, a működtetéshez szükséges gyári alkatrészeket, anyagokat és karbantartási szerződés esetén szerviz szolgáltatást. Valamennyi vízkezelő termékünk és szolgáltatásunk eleget tesz a legszigorúbb orvosi és egészségügyi előírásoknak!

Néhány vízkezelő alkalmazás kórházak számára:

Kórtermek

A legjobb vízre van szüksége az intézmény egyik legfontosabb helyén: a kórteremben. A Culligan számos, a víz központi bemeneti vagy közvetlenül a vízvételi pontra szerelhető megoldást kínál erre a célra.

Fel

Water treatment for patient rooms - Culligan

Hemodialízis

A Culligan hemodialízises vízkezelő rendszereit több mint húsz éve használják sikeresen és megbízhatóan a kórházakban.

A legújabb technológiákkal készülő valamennyi rendszerünk eleget tesz a legszigorúbb, orvosi eszközökre vonatkozó előírásoknak, többek között az UNI EN ISO 13485:2004 szabványnak. Tapasztalattal rendelkezünk a dialízises vízrendszerek karbantartásában is.

Tudjon meg többet a Culligan hemodialízises termékeiről

Hemodialysis water treatments - Culligan

Kazánház és hűtési rendszerek

A létesítmény fenntartásához elengedhetetlen a kazánok és hűtőrendszerek hatékony működtetése. A Culligan vízlágyítóit, ionmentesítőit, fordított ozmózisos rendszereit, és egyéb vízkezelő megoldásait úgy alakították ki, hogy a létesítmény biztonságosan, hatékonyan, váratlan leállások nélkül működhessen a segítségükkel. A Culligan a legionella fertőzés elkerülésére is kínál vízkezelési megoldásokat. 

Fel

Cooling water tower treatment - Culligan

Hidroterápia / Úszómedencék / Rehabilitációs központ

A Culligan Piscine márka a saját kategóriájában a legjobb vízszűrő rendszereket, fertőtlenítő és karbantartási megoldásokat kínál minden típusú úszómedencéhez, ide értve a terápiás és rehabilitációs céllal működő medencéket is.

Fel

Water hydrotherapy - Culligan

Mosodák

A Culligan vízszűrő rendszereinek és vízlágyítóinak segítségével az intézmény spórolhat a havi mosószer és tisztítószer költségeken. A lágyvíz használatával nem csak a vizes berendezések, de a kimosott textiliák élettartama is növekszik.

Fel

laundry water solutions - Culligan

Közétkeztetés / ebédlők, éttermek

Jó minőségű ételek és italok készítéséhez kulcsfontosságú a megfelelő vízminőség. A Culligan az éttermi ellátással kapcsolatos bármely igényre biztosít vízkezelési megoldást a gőzölőedényektől kezdve a kávégépeken át a jég- és italautomatákig. Lágy vízzel csökken a mosószerszükséglet, a vízkőlerakódások megelőzésével pedig növekszik a berendezések élettartama.

Fel

Water for food and service industry - Culligan

További információt szeretne? Forduljon munkatársainkhoz.