Komplex vízkezelő rendszereink EU minőségi bizonyítványokkal és magyar ÁNTSZ-OTH engedélyekkel egyaránt rendelkeznek. Bizonyos berendezéseink szerepelnek az MVH gépkatalógusában is. Ezáltal partnereink EU pályázati támogatással is beszerezhetik ezeket. E berendezések listáját az alábbi honlapon a „Culligan” szóra rákeresve találja meg legegyszerűbben: http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/alkalmazasok/viewer/1000001

Partnereink számára egyedi igényeik alapján, különféle típusú és teljesítményű berendezések közül segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet. A különféle berendezés modulok szükség szerint akár egymással is kombinálhatóak. A hasonló kategóriájú vízkezelő berendezések közül a nyújtott szolgáltatás minőségében, az élettartamban, a megbízhatóságban kiemelkedő berendezéseink általában 2 év garanciával rendelkeznek.

Vízszűrés

easy a filtration- Culligan

Öblíthető előszűrők

Az öblíthető előszűrők anélkül távolítják el a vízből a lebegő szilárd részecskéket, hogy a szűrőbetét cseréjére szükség lenne. Kaphatóak teljesen automatikus vagy fél automatikus kiszerelésben, különböző kapacitásokkal és szűrési szinttel.

FGX3- Commercial and Industrial Water Treatment Products - Culligan

Mikroszűrők

A mechanikus szűrők rendkívül gazdaságos megoldást nyújtanak a felhasználó számára. Leggyakrabban a lebegő szilárd részecskék eltávolítására használják kényes berendezések védelmében.

High Efficiency water filter Twin - Commercial and Industrial Water Treatment Products - Culligan

Médiaszűrők kis felhasználók számára

A Culligan kisipari / szolgáltatóipari alkalmazásokhoz (8 m²/h áramlási sebességig) készült szűrői csökkentik a víz zavarosságát, eltávolítják a nem kívánt szagokat, semlegesítik a savasságot, és csökkentik a vízben a nehézfémek mennyiségét. Ezeket a szűrőket vízlágyítók védelmében, lágyítás előtti vízkezeléshez is használják.

OFSY - Commercial and Industrial water treatment - Culligan

Médiaszűrők nagy felhasználók számára

Ezeket a teljesen automatikus, rendkívül ellenálló nyomásszűrőket kiváló minőségű szénacélból, élelmiszeripari alkalmazási engedéllyel rendelkező epoxigyanta belső bevonattal gyártja a Culligan. Moduláris kialakításuknak köszönhetően az egységek egymással kombinálhatóak a szükséges kapacitás elérése érdekében.

Tudjon meg többet a Culligan vízszűrő rendszereiről

Fel

Vízlágyítás

HE Softener - Commercial and Industrial Water Treatment Products - Culligan

Vízlágyítók kis felhasználók számára

A Culligan vízlágyító termékcsaládjával jelentősen csökkenthetőek a kemény víz káros hatásai. A Culligan Progressive Flow, Culligan Smart Controller, Brine Reclaim és Aqua-Sensor® technológiákkal, kifejezetten kis létesítmények számára készült vízlágyító rendszerei a leghatékonyabbak közé tartoznak a piacon.

ULTRA LINE HB Softener - Commercial and Industrial Water Treatment Products - Culligan

Vízlágyítók nagy felhasználók számára

A Culligan vízlágyítói kiváló minőségű lágyvizet állítanak elő nagyfelhasználói alkalmazásokhoz (akár 225 m³/h teljesítménnyel). Lágyvíz használata esetén nincs többé szükség vízkövesedést gátló vegyszerek alkalmazására. Lágyvíz használatával elkerülhető a berendezésekben a vas-, kalcium-, magnézium- és mangánionok okozta veszélyes vízkőlerakódás. A lágyító használata rövid- és hosszútávon egyaránt energia- és költségmegtakarítást eredményez.

Tudjon meg többet a Culligan vízlágyító rendszereiről

Fel

Ultraszűrés

 

Ultraszűrő egységek

Az ultraszűrés (ultrafiltration – UF) során nyomás alatt kiválasztódnak a vízből az oldhatatlan részecskék.

Az ultraszűrő rendszerek ideálisak a felszín alatti és felszíni vizek kezelésére, valamint a tengervíz sótalanító rendszereknél a víz előkezelésére.

A duplafalú, üreges (PVDF) szálból készült moduloknak köszönhetően, a vegyszer fogyasztás alacsony, a hasznosítási arány magas.

Fel

Fordított ozmózis

RO G1 Series - Commercial and Industrial Water Treatment Products - Culligan

E/M/G 1-es sorozatú RO

Az 1-es sorozatú fordított ozmózisos egységek akár 350 l/h kapacitást is kiszolgálnak, így ideálisak kisipari célra, alacsonyabb teljesítményt igénylő alkalmazásokhoz. Három különböző felszereltséggel kaphatók (E/M/G), és különböző funkciókat, illetve előnyöket kínálnak a gazdaságos E1 RO modelltől a G1 RO prémium modellig.

MFP 4-44- Commercial and Industrial Water Treatment Products - Culligan

MFP RO

A világszerte népszerű, sokoldalú MFP RO egység akár 3600 l/h teljesítményre is képes. A függőleges acélkeretre szerelt egység, kiváló minőségű alkatrészekkel felszerelve, a legújabb technológiát alkalmazza. Az MFP a rugalmasság, megbízhatóság és robusztus felépítés ideális kombinációja.

IW-IWE - Commercial and Industrial Water Treatment Products - Culligan

IW és IWE sorozatú RO

A 100 m³/h és magasabb kapacitást biztosító IW és IWE sorozatú fordított ozmózisos Culligan egységeket úgy tervezték, hogy a legösszetettebb, speciális iparági igényeknek is megfeleljenek. Moduláris kialakításuknak, valamint a legújabb, alacsony nyomású, kiemelt hatékonyságú membránoknak köszönhetően, ezek a modellek a legalacsonyabb üzemeltetési költség mellett megbízhatóan magas minőségű vizet állítanak elő.

SW - Commercial and Industrial Water Treatment Products - Culligan

SW fordított ozmózisos egység tengervízhez

A Culligan SW fordított ozmózisos egységet kifejezetten a tengervíz sótalanítására tervezték, és akár 45 000 ppm sótartalmú víz kezelésére is alkalmas. Az egységet teljes mértékben korrózióálló anyagokból (duplex rozsdamentes acél) szerelték. Így akár szárazföldi, akár közvetlen tengerparti telepítésre is alkalmas.

Tudjon meg többet a Culligan fordított ozmózis elvén működő rendszereiről

Fel

 Fordított ozmózis

Gyógyászati és gyógyszeripari alkalmazáshoz

SDS - Commercial and Industrial water treatment products - Culligan

SDS RO

Single Dialysis System

Az SDS (Single Dialysis System) óránként akár 80 l fordított ozmózisos vizet állít elő hemodialízises használatra. Az egység ideálisan használható a beteg otthonában, sürgősségi esetekben, akut esetekben és transzplantáción átesett betegeknél. A kis méretű, egyszerűen használható egységet kerekekre szerelték, hogy még mobilisabb legyen.

RO2 new - Culligan

RO2 fordított ozmózisos rendszer dialízishez

3600 l/h teljesítményével az RO2 Bi-Ozmózis rendszer ideális egy komplett dialízis-osztály kezelt víz igényének a kielégítésére. A víz két fordított ozmózisos rendszeren halad keresztül, hogy az eredmény a legmagasabb minőségű legyen. Abban a kevésbé valószínű esetben, ha valamilyen probléma lépne fel, a rendszer automatikusan egylépcsős kezelésre vált, így a páciens folyamatosan biztonságban van.

Pharma - Commercial and Industrial water treatment products - Culligan

Pharma RO rendszer

A PHARMA egység a fordított ozmózis és a demineralizáció technológiáit alkalmazva állít elő óránként akár 160 liter rendkívüli tisztaságú vizet. A legszigorúbb gyógyszeripari igényeknek is megfelelő pharma vízkezelő egység ideális választás azon iparágak számára, ahol megbízható, ultra tisztaságú víz előállítására van szükség.

Dual Box - Culligan

Dual Box

A gyors telepítésekhez, illetve szűkös helyekre tervezett Dual Box rendszer egy acélházban összesíti az előkezelő valamint a PLC vezérelt RO2 Bi-ozmózisos rendszert. Beüzemeléskor egyszerűen csatlakoztassa a berendezést a víz bemeneti, kimeneti és csatorna elvezetési pontokhoz, helyezze áram alá, és máris használatra kész.

Tudjon meg többet a Culligan gyógyászati célú vízkezelő rendszereiről

Fel

Deionizáció – Ioncserés vízkezelő rendszerek

EDI - Commercial and Industrial water treatment - Culligan

Folyamatos elektro-deionizáció (CEDI)

A CEDI rendszer elektromos áram, gyanta és membránok segítségével csökkenti az ionok mennyiségét a vízben. Ezáltal kevesebb vegyszerre van szükség. A CEDI-t használják az RO rendszerek által termelt víz további kezelésére, hogy többszörös megaohm-cm minőségű vizet nyerjenek. A modellek teljesítménye akár 13 m³/h.

Deyolit NRC - Commercial and Industrial water treatment - Culligan

Automatikus deionizáció

Teljesen automatikus demineralizációra tervezett egységek akár 40 m³/h kapacitással. Válassza a gyenge vagy erős bázisú gyanta tartályos konfigurációt. A Deyolit sorozatú deionizálók vezérlőrendszere folyamatosan ellenőrzi annak működését, és automatikusan elindítja a regenerációt, ha a vízminőség egy előre meghatározott szint alá csökken.

Refill line - Commercial and Industrial water treatment - Culligan

Cserélhető deionizátorok (PEDI)

Ahol a regenerálási rendszerek nem megfelelőek, jó megoldás a cserélhető deionizátor (PEDI). A különböző teljesítményekhez (akár 500 l/h) alkalmazható Culligan PEDI rendszerek ioncserélő gyanta segítségével mind a pozitív, mind a negatív töltésű ionok számát csökkentik a vízben. Amikor a PEDI tartály kimerül, a Culligan szerviztechnikusa egy önnek megfelelő időpontban kicseréli az ioncserélő tartályt. Ez a berendezéstípus költséghatékony, és emellett kevesebb regeneráló vegyszert, például maró hatású anyagot és savat igényel.

Fel

Fertőtlenítés és UV-rendszerek

Műszerek és vezérlőrendszerek

A Culligan számtalan megoldást kínál fertőtlenítésre, ilyen többek között:

 • Klóros fertőtlenítés (klór-dioxid, klór és chem-oxid)
 • UV-sugaras fertőtlenítés
 • Ózon
 • pH-mérők
 • REDOX-mérők
 • Klórszint-mérők
 • Keménység-mérők
 • Konduktivitás-mérők
 • Zavarosság-mérők
 • Adagoláskövetés
 • Kifúvás-szabályozás

Fel

Szennyvíz kezelés

Duplox - Commercial and Industrial water treatment - Culligan

DUPLOX

Az intenzív levegőztetés és a 20 órás tartózkodási idő mellett a Culligan Duplox egység mind ciklikus, mind pedig folyamatos működtetésre alkalmas. A berendezés akár 250 fős használatú szennyvizet kezelni tud. A Duplox egy egyszerű, könnyen telepíthető és működtethető szennyvíz kezelő rendszer.

OFSY - Commercial and Industrial water treatment - Culligan

OFSY-WGR

A Culligan omnifiltrációs rendszere két sorosan kapcsolt szűrőegységből áll, amit 8 membránszelep vezérel. A pilot szelep, illetve az elektronikus vezérlő teljes mértékben automatizálja mind a szűrést, mind a visszamosatást. Különböző modellek kaphatók akár 68 m³/h teljesítménnyel és max. 7 bar üzemi nyomással.

Fel

Mobil és konténeres vízkezelő rendszerek

Mobil és konténeres vízkezelés

A Culligan, kompakt vízkezelő technológiáinak (szűrés, lágyítás, fordított ozmózis stb.) köszönhetően elsőként hozott létre konténeres vízkezelő rendszereket, amelyek gyorsan kiszállíthatóak, telepíthetőek és mobilizálhatóak.

Ezeket az egységeket (amelyek ideálisak kiépített infrastrukturától távoli helyekre vagy ideiglenes helyszínekre – például építési telephelyekre,-  és előre nem látott vészhelyzetekre) úgy tervezték, hogy extrém hőmérsékleti viszonyok között is működjenek, és számos különböző forrásból (kutakból, tengerből vagy folyókból) származó vizet tudjanak ivóvízzé alakítani.

Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet a Culligan konténeres vízkezelő rendszereiről

Fel

Nem találja, amit keres, vagy további információt szeretne?