Orvosi és dialízis-kezeléshez használható vízkezelő rendszerek

Érdeklődőink számára egyedi igényeik alapján, különféle típusú és teljesítményű berendezések közül segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet. A különféle berendezés modulok szükség szerint akár egymással kombinálhatóak. A hasonló kategóriájú víztisztítók közül a nyújtott szolgáltatás minőségében, az élettartamban, a megbízhatóságban kiemelkedő berendezéseink általában 2 év garanciával rendelkeznek.

A Culligan fordított ozmózisos vízkezelő rendszere hemodialízises alkalmazásokhoz

A sikeres dialízis alapvető feltétele a hemodialízis-rendszerhez használt víz megfelelő minősége.

A Culligan fordított ozmózisos vízkezelő rendszerének köszönhetően a beteg mindig biztonságban érezheti magát.

30 ÉVNYI TAPASZTALAT – A Culligan több mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkezik a dialízisben használt víz kezelése terén. Orvosi tanúsítvánnyal rendelkező, fordított ozmózisos vízkezelő technológiát alkalmazunk  világszerte a kórházakban.

A LEGJOBB TECHNOLÓGIA – Amióta bevezettük a dialízishez használt Culligan-féle bi-ozmózisos kezelési koncepciót, világszerte fontos szereplők lettünk ebben az iparágban.

SZERVIZ – A Culligan a lehető legrövidebb időn belül válaszol az ügyfelek kéréseire. Szervízes kollegáink gondoskodnak róla, hogy a dialízisközpontok vízellátása folyamatos legyen.

BIZTONSÁGI GARANCIA – A Culligan valamennyi orvosi vízkezelő rendszere rendelkezik az orvosi eszközökre vonatkozó UNI EN ISO 13485NORMS szabvánnyal.


A Culligan orvosi és gyógyszerészeti vízkezelő termékei


RO2 new - Culligan

Bi-osmosis Screen - Culligan

RO2 Bi-ozmózis rendszer

Akár 3600 l/h kapacitás

A Culligan R.O.2 Bi-ozmózis az eddigi legkorszerűbb, dialízishez használató vízkezelő rendszerünk.

Az érintőképernyős felhasználói felülettel rendelkező R.O.2 egyszerűen használható. A berendezésbe beépített többszörös meghibásodásgátló biztonsági rendszer gondoskodik a folyamatos vízellátásról is.

A felhasználó a korszerű műszereknek és az egyszerűen értelmezhető, folyamatábra-alapú kijelzőnek, valamint a nagyszerű grafikus trendbecslési eszközöknek köszönhetően pontosan követni tud minden fontos paramétert, például a vízminőséget, az üzemi nyomást, az áramlási sebességet és a vízhasználatot.

A biztonságról a Culligan bi-ozmózisos rendszere gondoskodik. Abban a kevésbé valószínű esetben, ha az egyik fordított ozmózisos rendszer meghibásodna, a másik tovább működik, így folyamatosan biztosítja a magas minőségű, biztonságos vizet.

Emellett a Culligan R.O.2 hemodialízises vízkezelő rendszerét úgy tervezték meg, hogy minimálisra csökkentse a vízhasználatot, és energiahatékony legyen. Ezáltal ön pénzt takaríthat meg és egyben környezettudatos lehet.

A víz előkezelését a Culligan HE sorozat szűrői és vízlágyítói biztosítják, mint külső egységek.

 

Fel

SDS - Commercial and Industrial water treatment products - Culligan

SDS RO szimpla dialízisrendszer

Kapacitás 80 l/h

Kialakításánál az egyéni páciensek dialízisét tartották szem előtt; az SDS (Single Dialysis Sytem – szimpla dialízisrendszer) MD 80 l/h víztermelésre képes. Ideális dialízises alkalmazásokhoz. Például otthoni dialízisre, sürgősségi szolgáltatáshoz, akut betegellátáshoz, illetve azon betegek számára, akik transzplantáción mennek át. Ugyanis ezekben az esetekben alapvető fontosságú a hely és a mobilitás. Minden SDS egység egy teljeskörű dialízises vízkezelő rendszer, amelyben az előkezelést (szűrés és klórmentesítés), a fordított ozmózisos berendezés és egy megszakító tartály követ.

A mobilitás érdekében az egységet kerekekre szerelték. Az SDS rendkívüli mértékben felhasználóbarát az érintővezérlős elektronikus panelnek köszönhetően. Az SDS MD felszereltsége:

  • eszköz a kezdeti és végső öblítéshez
  • automatikus fertőtlenítés
  • hang- és vizuális riasztások
  • a kezelt víz minőségének folyamatos nyomon követése
  • a vízkör fő komponensei rozsdamentes acélból készültek
  • érintéssel vezérelt kezelőpanel 24 Volton
  • digitális konduktivitásmérő a minőség nyomon követéséhez.

Fel

Dual Box - Culligan

Dual Box – Integrált előkezelő és bi-ozmózisos vízkezelő rendszer

Teljeskörű megoldás a dialízishez használt víz kezelésére – a Culligan Dual Box rendszere egy komplex vízkezelő rendszer, amely a nyers vízből speciális tisztaságú vizet állít elő. A rendszer teljes körű előkezelést (szűrést, vízlágyítást, klórmentesítést), illetve Culligan bi-ozmózis technológiát tartalmaz. A rendszer érintőképernyőről automatikusan vezérelhető. Ez garantálja a felhasználó számára az egyszerű kezelést. A könnyű telepítés érdekében az egységeket korrózióálló szekrénybe helyezték. Így a telepítéshez egyszerűen csak áramra, a bejövő és a kimenő víz csatlakozóira, illetve csatorna elvezetésre van szükség.

Fel

Folyamatos támogatás – Szerviz és karbantartás

A Culligan szakemberei a vásárlást követően támogatást tudnak nyújtani a dialízises vízkezelő rendszerek használatához.

Amellett, hogy elvégzik a karbantartást, kicserélik a fogyóeszközöket és sürgősségi esetben megjavítják az egységet, a Culligan szakemberei vízkezelő vegyszereket is biztosítanak. Ezzel garantálják az egészségügyi vízkezelő rendszereek teljes körű ellátását.

Tudja meg, hogyan biztosíthat a Culligan teljes körű vízkezelési megoldást egészségügyi alkalmazásai számára

Fel

Gyakran ismételt kérdések

A hemodialízis egy olyan módszer, amelynek során a vért a testen kívül, mechanikusan tisztítják meg, hogy eltávolítsák azokat a káros anyagokat, amelyeket normál esetben a vese szűr ki. A hemodialízist a veseműködés részleges vagy teljes leállása esetén alkalmazzák.

A hemodialízis során a páciens vérét egy művesébe vezetik be – ez a dializátor -, ahol egy fél-áteresztő membrán mentén áramlik. Eközben a dializáló folyadék (izotóniás sóoldat) a membrán másik oldalán, ellentétes irányba áramlik. A membránon áthaladnak a kis molekulák, például a metabolikus hulladék molekulái, amelyek a magasabb koncentráció oldaláról az alacsonyabb koncentráció oldalára vándorolnak. Ily módon a vérben található metabolikus ürülék átvándorol a dializátumba, ahonnan pedig a csatornába kerül.

* Gale Encyclopedia of Medicine. Copyright 2008 The Gale Group, Inc. Minden jog fenntartva.

A dializátum tisztított víz és sóoldat keveréke. A sóoldat nátrium-kloridot, nátrium-bikarbonátot vagy nátrium-acetátot, kalcium-kloridot, kálium-kloridot és magnézium-kloridot tartalmaz. A dializátum hozzávetőleg 95%-a tisztított víz.

A hemodialízis-rendszerekben alkalmazott víz minősége alapvető fontosságú, hiszen a páciens vérét mindössze egy vékony féláteresztő membrán választja el a dializátumtól. A hemodialízises kezelésnek alávetett páciensek pedig rendkívül érzékenyek a vízben lévő szennyeződésekre, ugyanis veséjük nem képes kiválasztani a desztillátumból felvett szennyező anyagokat, emellett a szervezetük nagy mennyiségű víznek vannak kitéve. Egy egészséges ember napi 2 liter, heti 14 liter vizet visz be a szervezetébe. Ezzel szemben egy hemodialízisnek alávetett páciens szervezete heti 350-500 liter víznek van kitéve.

Nem találja, amit keres, vagy további információt szeretne?