Culligan vízszűrő rendszerek

A Culligan kínálja az egyik legszélesebb termék választékot a szűrési technológiák piacán.

Az alábbi szűrő típusok  önálló egységként, vagy egy rendszer részeként működhetnek:

Öblíthető szűrők

A rugalmasan alkalmazható, gazdaságosan működtethető öblíthető szűrők a kisebb kapacitás igényű víz szűrési feladatok ellátására alkalmasak. Általában érzékeny berendezések védelmében, a vízben található lebegő részecskék visszatartására használatosak. Modelltől függően félautomata vagy automata visszamosatást, öblítést alkalmaznak, így nincs szükség szűrőbetét cserére. A szűrők  50 – 500 μm méretű részecskék kiszűrésére képesek, maximum 52 m³/h áramlási sebességgel.


FAS félautomata szűrő 

1 és 1.5” -os csatlakozással kapható, 8 m³/h áramlási sebességhez. A félautomata visszamosatás szükség esetén manuálisan indítható el az üzemeltető által.

EASY félautomata szűrő

Az EASY félautomata szűrő max. 9.5 m³/h áramlási sebességnél alkalmazható, 1”, 1.5”, és  2”-os csatlakozási lehetőségekkel.

easy a filtration- Culligan

EASY automata szűrő

Az EASY automata szűrő egy előre beállítható időpontban teljesen automatikusan végzi az öblítést, visszamosatást. Ez az 1”, 1.5” vagy 2″-os csőcsatlakozásokkal felszerelt szűrő egység, 8 m³/h áramlási sebességig képes a lebegő részecskék csökkentésére a vízben.

Easy Max and Easy Max A - Water Filtration - Culligan

EASY MAX és EASY MAX A szűrő

Magasabb kapacitás igény (52 m³/h áramlási sebességig) esetére az EASY MAX öblíthető szűrők 2”-os (menetes) és  ND 65-80-100 (karimás) csőcsatlakozásokkal kaphatóak, mind automata, mind félautomata kivitelben.

Top

Szűrőbetétes mikroszűrés

A mechanikus szűrőbetétek kisebb volumenű víz szűréséhez nyújtanak hatékony és gazdaságos szűrési megoldást. Előszűrőként kiválóan alkalmazhatóak költséges szűrőrendszerek és berendezések védelmére.


Gard System - Water Filtration System - Culligan

GARD rendszer

A különböző szűrő modulok kombinációival (párhuzamos, soros, soros-párhuzamos stb. kötés) szinte bármilyen rendszerhez hozzá illeszthetőek. A modulok különböző szűrőbetétekkel elláthatóak a szűrési feladattól függően. A polipropilén szűrőbetétek 1 – 80 mikron közötti szűrést tesznek lehetővé, az aktívszén szűrőbetétek biztosítják a szerves anyag, klór és a kellemetlen szag és íz adszorbeálást.

FGX3 - Commerical & Industrial Water Treatment Products - Culligan

FGX3

Az AISI 316  rozsdamentes acél házas, 1.5”, 2.5” és 3”-os UNI 338 menetes csatlakozással rendelkező szűrő egység gazdaságos és igen hatékony. Az FGX3 szűrő egység különféle méretű és szűrési szintű (1-5-20 mikronos) szűrőbetétekkel ellátható. Maximum 45 m³/h áramlási sebesség mellett alkalmazható. Elhelyezése a 3 tartólábnak köszönhetően egyszerű és gyors.

Top

Média szűrés

Hi-Flo 6-9 Twin - Culligan

A különféle vízminőségi problémák megoldásában, a 80 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Culligan nemzetközi cég, vezető szerepet tölt be. A Culligan nyomás szűréses technológiái és innovatív média szűréses megoldásai révén kiváló szűrési eredmények elérésére képes.

A legjobb minőség biztosítása érdekében a nagyobb szűrőrendszerek tartályainak hegesztését és összeszerelését túlnyomó részt az olaszországi gyártó központunk végzi. Megbízható, hosszú élettartamú Culligan rendszerek szolgálják a fogyasztók vízszűrési igényeit világszerte.

 

Tudjon meg többet a Culligan multimédiaszűrőkről!

Dinamikus szeparátorok


dsa dynamic separator - Culligan

Culligan Dinamikus szeparátorok –  DSA sorozat 

A Dinamikus szeparátorok lebegő részecskék (pl. homok) eltávolítására szolgálnak. A 80 micronnál nagyobb méretű ill.1 kg/dm³-nél nagyobb fajsúlyú lebegő részecskék 98% -át képes eltávolítani. A Dinamikus szeparátor onnan kapta a nevét, hogy a víz centrifugális mozgatásával választja ki a szilárd részecskéket. Ennek köszönhetően a berendezésnek nincsenek mechanikusan mozgó alkatrészei, így a működtetés ill. karbantartás költségei szinte elhanyagolhatóak.

Top

Nem találja, amit keresett? Vagy több információra van szüksége?